Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Η Δικηγορική Εταιρεία

Επισκόπηση

Η δικηγορική εταιρεία "ΜΙΧΑΗΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" είναι γραφείο επίλεκτων νομικών υπηρεσιών, το οποίο διακρίνεται στους τομείς του εμπορικού και δημόσιου οικονομικού δικαίου.

Παρέχουμε υπηρεσίες νομικής υποστήριξης υψηλής ποιοτικής στάθμης, συνδυάζοντας εξειδίκευση, άρτια γνώση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και διεθνή προσανατολισμό. Στόχος μας είναι να συνδράμομε ουσιαστικά τους πελάτες μας στην επίτευξη των επιδιώξεών τους, ενεργώντας με συνέπεια, δυναμισμό και επαγγελματική ηθική.

Η υψηλή εξειδίκευσή μας στην προετοιμασία και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων και συγχρηματοδοτούμενων έργων από πόρους του ΕΣΠΑ ή και από άλλες διεθνείς πηγές χρηματοδότησης μας καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη για οικονομικούς φορείς, οι οποίοι σκοπεύουν να επενδύσουν ή να επεκταθούν στην Ελλάδα.

Η σε βάθος επίγνωση των επικρατουσών εμπορικών συνθηκών και η «άκρως διεισδυτική» αντίληψη περί της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης –απόρροια της μακροχρόνιας εμπειρίας μας στην υποστήριξη φορέων του δημοσίου– μας προσδίδει το πλεονέκτημα να εντοπίζουμε με ενάργεια τα κρίσιμα, σε κάθε υπόθεση, σημεία που χρήζουν ειδικής νομικής αντιμετώπισης, να προλαμβάνουμε, να υποδεικνύουμε τρόπους επίλυσης- αλλά και προοπτικές ανάπτυξης- και να θωρακίζουμε νομικά τους πελάτες μας σε κάθε τους κίνηση.

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας την παροχή «αποτελεσματο-κεντρικών» υπηρεσιών, διαμορφώνουμε ευρηματικές και πρακτικές λύσεις για την υπέρβαση των εμποδίων του ελληνικού θεσμικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στοχεύουμε στο να προσελκύουμε τους πλέον ικανούς δικηγόρους με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα. Όλοι οι συνεργάτες του γραφείου είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σε διακεκριμένα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. 

Η δικηγορική εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες, πέραν την ελληνικής, στην αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα. 

 

Οι Αρχές μας

  • Διαμορφώνουμε ασφαλείς λύσεις δια της παροχής υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών. Σχεδιάζουμε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη στρατηγική για κάθε υπόθεση, η οποία συνδυάζει τη νομική με την επιχειρηματική οπτική.

  • Εστιάζουμε την προσοχή μας στις ανάγκες και στα ειδικότερα χαρακτηριστικά κάθε πελάτη, δημιουργώντας συνεργασίες κοινής στόχευσης. Σκοπός μας είναι να δούμε τους στόχους και τα σημεία αναφοράς μέσα από τα μάτια του πελάτη και να αγωνιστούμε, ώστε να τα υπερβούμε.

  • Επικεντρωνόμαστε στα αποτελέσματα, δίνοντας έμφαση στην προληπτική συμβουλευτική δικηγορία. Ο τρόπος λειτουργίας μας, μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τα κρίσιμα στοιχεία σε κάθε υπόθεση και να παρέχουμε στους πελάτες πρακτικές και στοχευμένες νομικές υπηρεσίες.

  • Αξιωματικοί κανόνες λειτουργίας μας είναι η ευθύτητα, το ειλικρινές ενδιαφέρον για την προάσπιση με το βέλτιστο τρόπο των συμφερόντων των πελατών μας και η άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες των πελατών. Χτίζουμε μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.

 

Home Η Εταιρεία

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]