Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

The International Comparative Legal Guide: Δημόσιες Συμβάσεις 2022 – Ελληνικό Κεφάλαιο

H Δικηγορική Εταιρεία «Μιχαηλόπουλος και Συνεργάτες» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημοσίευση του Διεθνούς Συγκριτικού Νομικού Οδηγού για τις Δημόσιες Συμβάσεις ("International Comparative Legal Guide: Public Procurement 2022"), το Ελληνικό κεφάλαιο του οποίου συντάχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τους συνεργάτες μας.

Το κεφάλαιο εξηγεί με αναλυτικό και δομημένο τρόπο το νομικό καθεστώς των δημοσίων συμβάσεων στην χώρα μας.

Στη φετινή έκδοση, μεγάλη έμφαση δίνεται στις σπουδαιότερες τομές που επήλθαν στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων με τον Ν. 4782/2021 (ΦΕΚ Α’ 36/09.03.2021), οι οποίες αφορούν και επιδρούν τόσο κατά το στάδιο της ανάθεσης, όσο και κατά το στάδιο της εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων στη χώρα μας.

O Οδηγός μας περιέχει, μεταξύ άλλων μια χρηστική σύνοψη των κρισιμότερων νομοθετικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και συνοπτική παρουσίαση των σημαντικότερων πρόσφατων αποφάσεων της ΑΕΠΠ, των Διοικητικών Δικαστηρίων και του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επιπροσθέτως, δε, παρέχει χρήσιμη νομική καθοδήγηση, προσανατολισμένη στην αντιμετώπιση των συχνότερων και πιο σύνθετων προκλήσεων που οι οικονομικοί φορείς αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων, λαμβάνοντας υπόψιν τις σημαντικές αλλαγές που επέφερε ο Ν. 4782/2021, καθώς και την πρακτική τους εφαρμογή.

Ο Οδηγός μας στοχεύει στην πλήρη κατανόηση των κρίσιμων ζητημάτων που συνδέονται με τη συμμετοχή ενός οικονομικού φορέα στις διαδικασίες ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων, αλλά και με την επιτυχή σύναψη και εκτέλεση της κάθε συναφθείσας σύμβασης.

Η έμπειρη ομάδα επίλεκτων δικηγόρων της εταιρείας μας είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να προσφέρει σε βάθος καθοδήγηση σε κάθε ζήτημα που συνδέεται με διαδικασίες ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Για ηλεκτρονική πρόσβαση στο Κεφάλαιο παρακαλώ πατήστε εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 10:21
Home Νέα The International Comparative Legal Guide: Δημόσιες Συμβάσεις 2022 – Ελληνικό Κεφάλαιο

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]