Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Η εταιρεία μας ως μια εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα στον τομέα «Μεγάλα Έργα και Ιδιωτικοποιήσεις» για το έτος 2021 από τον πλέον αξιόπιστο διεθνή οδηγό νομικών υπηρεσιών «THE LEGAL 500 EMEA»

Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας την κατάταξη της εταιρείας μας ως μια εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα στον τομέα «Μεγάλα Έργα και Ιδιωτικοποιήσεις» για το έτος 2021 από τον πλέον αξιόπιστο διεθνή οδηγό νομικών υπηρεσιών «THELEGAL 500 EMEA».

Για μια ακόμη φορά οι πελάτες μας επιδοκίμασαν το έργο της ιδιαίτερα εξειδικευμένης και συνεκτικής ομάδας μας. Σύμφωνα με το σχετικό αφιέρωμα και τα σχόλια των πελατών μας «όλοι οι συνεργάτες του γραφείου είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι και μπορούν να χειριστούν υποδειγματικά δύσκολες υποθέσεις», ενώ ο Γρηγόριος Μιχαηλόπουλος «διακρίνεται για την εξαιρετική και μοναδική γνώση του στους κλάδους των κατασκευών, ενέργειας, τουρισμού, ακινήτων καθώς και στον συμβουλευτικό τομέα».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του «TheLegal 500»: http://www.legal500.com/c/greece/projects-and-privatisation

Home Νέα Η εταιρεία μας ως μια εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα στον τομέα «Μεγάλα Έργα και Ιδιωτικοποιήσεις» για το έτος 2021 από τον πλέον αξιόπιστο διεθνή οδηγό νομικών υπηρεσιών «THE LEGAL 500 EMEA»

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]