Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Δίκτυο συνεργατών

 

Διαθέτουμε μια ευέλικτη και συνεκτική οργανωτική δομή, χάρη στην οποία επιτυγχάνουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις του ρόλου μας και να διαμορφώνουμε μια προσωπική σχέση με κάθε πελάτη.

 

Παράλληλα, η εταιρεία μας υποστηρίζεται από δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, με εμπειρία σε κρίσιμους τομείς της επιχειρηματικής δράσης. Η εξωτερική ομάδα, η οποία αποτελείται από Τεχνικούς Συμβούλους, Μηχανικούς, Λογιστές και Χρηματοοικονομομικούς Συμβούλους,  μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες και πολυεπίπεδες υπηρεσίες σε σύνθετα επιχειρηματικά θέματα, οι οποίες έχουν ως προεξάρχουσα τη νομική διάσταση.

 

Κατά αυτό τον τρόπο συνιστούμε "γραφείο μιας στάσης", προσφέροντας λογοδοσία και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το σύνολο των ενεργειών και των εξωτερικών συνεργατών μας.

 

Home Το Δυναμικό μας Δίκτυο συνεργατών

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]