Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Γρηγόριος Μιχαηλόπουλος

Ο Γρηγόριος Χρ. Μιχαηλόπουλος, διαχειριστής εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «ΜΙΧΑΗΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παροχή νομικών συμβουλών επί θεμάτων του Δημόσιου Οικονομικού Δικαίου και του Δικαίου των Επιχειρήσεων.

Ο κ. Μιχαηλόπουλος συμβουλεύει εταιρικούς, κυρίως, πελάτες, ημεδαπούς και διεθνείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, όπως, κατά μείζονα λόγο, σε αυτούς των υποδομών, της ενέργειας, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και της υγείας, καθώς και οργανισμούς και φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Ο κ. Μιχαηλόπουλος έχει δικαίωμα παράστασης σε όλες τις βαθμίδες δικαιοδοσίας των εθνικών δικαστηρίων, ενώπιον των Δικαστηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου και έχει χειριστεί υποθέσεις που άπτονται του Δικαίου Δημοσίων Συμβάσεων. Προσφάτως, έχει χειριστεί αρκετές μείζονος σπουδαιότητος υποθέσεις ενώπιον των ανωτάτων δικαστηρίων, όπως ενδεικτικά υποθέσεις, ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αφορούσαν την παραχώρηση της διαχείρισης και λειτουργίας κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου και την υλοποίηση των συμβάσεων παραχώρησης της λειτουργίας και εκμετάλλευσης των οδικών αξόνων της χώρας.

Κατά το παρελθόν έχει χρηματίσει Προϊστάμενος της Μονάδας Νομικής Υποστήριξης για θέματα ΕΣΠΑ της Γενικής Γραμματείας Επενδύσεων & Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (2008-2013), όπου και χειρίστηκε πλήθος πολύπλοκων ζητημάτων υλοποίησης δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων και συνέβαλε στη διαμόρφωση και σύνταξη πλείστων σημαντικών νομικών πράξεων που σχετίζονται με τους τομείς της ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης. Έχει, επίσης, διατελέσει εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ) και έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση σύνθετων περιπτώσεων διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.

Επιπρόσθετα ο κος Μιχαηλόπουλος είναι συγγραφέας των βιβλίων «Νομικό Εγχειρίδιο Συμβάσεων» (εκδόσεις Dashöfer), «Συμβάσεις Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου» και «Συμβάσεις Σύγχρονου Εμπορίου» (εκδόσεις Σάκκουλα, Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Επίσης, είναι τακτικός ομιλητής σε ημερίδες και επιστημονικά σεμινάρια με θεματική το Δίκαιο Δημόσιων Συμβάσεων, Δίκαιο Κρατικών Ενισχύσεων και, εν γένει, την υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Η υψηλή εξειδίκευσή του σε επενδυτικά θέματα, η επιχειρηματικού προσανατολισμού προσέγγιση που υιοθετεί κατά το χειρισμό των υποθέσεων, σε συνδυασμό με την πολύτιμη «εκ των ενόντων» εμπειρία του ως προς τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης τον καθιστούν πολύτιμο αρωγό για την ευδοκίμηση των εταιρικών ή επιχειρηματικών στοχεύσεων φορέων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Home Το Δυναμικό μας Γρηγόριος Μιχαηλόπουλος

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]