Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Υλοποίηση έργων ΕΣΠΑ

Η υλοποίηση έργων συγχρηματοδοτούμενων από πόρους του ΕΣΠΑ διέπεται από τους οικείους κανόνες του Ενωσιακού Δικαίου που αφορούν στη λειτουργία των Διαρθρωτικών Ταμείων της Ε.Ε., όπως επίσης και από τους ειδικότερους εθνικούς διαχειριστικούς κανόνες, οι όποιοι ρυθμίζουν σε λεπτομερειακό επίπεδο κάθε στάδιο του κύκλου υλοποίησης ενός έργου.

Το πλέγμα των κανόνων αυτών, το οποίο αποσκοπεί σε αδρές γραμμές στην επιλογή των φορέων που διαθέτουν τα απαιτούμενα στοιχεία επάρκειας για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων, στον προσδιορισμό και υπαγωγή των έργων αυτών ως επιλέξιμων προς συγχρηματοδότηση, καθώς και στη διασφάλιση της κανονικότητας και νομιμότητας των παραγόμενων δαπανών, είναι σύνθετο και ανελαστικό. Το ως άνω πλαίσιο εδράζεται, αφενός, σε κανόνες διαχειριστικής φύσης που άπτονται της Περιφερειακής Πολιτικής και ζητημάτων λογιστικής παρακολούθησης, αφετέρου, σε αρχές και δικαιικούς κανόνες, ειδικότερα των Δημοσίων Συμβάσεων, Κρατικών Ενισχύσεων και, εν γένει, του τομέα Διοικητικού Δικαίου.

Η εταιρεία μας διαθέτει τις εξειδικευμένες γνώσεις και έχει συγκροτήσει μια απαράμιλλη τεχνογνωσία στην παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών συναφών με το περιβάλλον του ΕΣΠΑ προς φορείς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, της αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) πρώτου και δευτέρου βαθμού, καθώς και των οργανισμών και επιχειρήσεων τους, όπως επίσης και προς μη κερδοσκοπικούς φορείς, Οργανισμούς, Επιμελητήρια, Πολιτιστικά Ιδρύματα, Συνδέσμους και Συλλόγους.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]