Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Τουρισμός

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Ιδιαίτερα, κατά το τελευταίο διάστημα, η άρση πολλών περιττών διοικητικών εμποδίων στο επενδυτικό πλαίσιο και η σημαντική μείωση της κτηματικής αξίας διαμορφώνουν μια ελκυστική περίοδο για επενδύσεις στον τουριστικό τομέα.

Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε σε σχέση με αγοραπωλησίες συμφωνίες διαχείρισης και ανάπτυξης και κατασκευαστικά θέματα στον ξενοδοχειακό τομέα.

Επιπροσθέτως, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προς πελάτες δραστηριοποιούμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν επενδυτικές στρατηγικές στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού και της μακροχρόνιας φροντίδας ατόμων τρίτης ηλικίας, ο οποίος συνιστά έναν από τους αναδυόμενους επενδυτικούς τομείς στην ελληνική οικονομία.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]