Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Διαχείριση ακίνητης περιουσίας

Το πλαίσιο διαχείρισης ακίνητης περιουσίας είναι ιδιαίτερα σύνθετο, δοθέντος ότι κάθε υποσύνολο του κύκλου σταδίων που αφορούν στη διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων, διέπεται από διακριτούς κανόνες. Εξ αυτού του λόγου η υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα της ακίνητης περιουσίας απαιτεί μια διεξοδική και πολυεπίπεδη προσέγγιση.

Παρέχουμε συμβουλές σε όλο το φάσμα των σταδίων διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, όπως σε σχέση με την εξαγορά, την κατασκευή, τη χρηματοδότηση και με ζητήματα πολεοδομικών και περιβαλλοντικών αδειών.

Διερευνούμε νομικά και αξιολογούμε κάθε επιχειρηματική συμφωνία υπό πολλαπλές πλευρές και προσφέρουμε νομική υποστήριξη επί ζητημάτων επενδυτικού σχεδιασμού και αδειοδοτικής φύσης, διεξάγοντας επισταμένους νομικούς ελέγχους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχής και επ' ωφελεία των εντολέων μας ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]