Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Project Finance / Υποδομές και Υπηρεσίες

Οι δημοσιονομικοί περιορισμοί και οι διαρκείς ανάγκες για δημόσιες επενδύσεις κατατείνουν στην ανάπτυξη του Project Financing. Δήμοι, Περιφέρειες και κρατικές αρχές, λόγω των σημαντικών περικοπών της χρηματοδότησής τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για τη χρηματοδότηση και εκτέλεση μεγάλων έργων.

Παρέχουμε εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες αναφορικά με την προετοιμασία και την εκτέλεση συμβάσεων παραχώρησης ή συμβάσεων ΣΔΙΤ που αφορούν έργα υποδομών και σχετίζονται με το σχεδιασμό, την κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και την συντήρηση αυτών ή και συμβάσεων παροχής υπηρεσιών. Ειδικότερα, υποστηρίζουμε τις αναθέτουσες αρχές σε σχέση με την προετοιμασία των εγγράφων διαγωνισμού, τη διενέργεια των διαγωνιστικών διαδικασιών, όπως επίσης και τους παραχωρησιούχους ή ιδιώτες φορείς σύμπραξης σε θέματα στρατηγικής διαχείρισης της συμμετοχής τους, προετοιμασίας των προσφορών τους, καθώς και καθ΄όλα τα στάδια του διαγωνισμού επί των ζητημάτων που ανακύπτουν.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]