Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Μεγάλες Ιδιωτικές Επενδύσεις

Ο τομέας των επενδύσεων διέρχεται ένα στάδιο εκ βάθρων ρυθμιστικών αλλαγών, οι οποίες καταλαμβάνουν πλήθος ζητημάτων που συναρθρώνονται με την υλοποίηση επενδύσεων. Συμπληρωματικά, στο «κινούμενο» αυτό νομοθετικό πλαίσιο, οι επενδυτές καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα των κανόνων και διαδικασιών που διέπουν το επενδυτικό περιβάλλον, καθώς επίσης και τη γραφειοκρατία των διοικητικών δομών για την υλοποίηση των έργων τους.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία προκειμένου να συνδράμουμε τους πελάτες μας στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών. Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες επί θεμάτων δημιουργίας των κατάλληλων εταιρικών οχημάτων, αδειοδοτήσων, φορολογικών και, εν γένει, εμπορικών συναλλαγών.

Η Ελλάδα, ως χώρα που λαμβάνει σημαντική οικονομική ενίσχυση από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, με στόχο τον περιορισμό των αναπτυξιακών ανισοτήτων μεταξύ των άλλων κρατών μελών, προσφέρει μια σειρά από χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων. Έχουμε σχηματίσει μια μοναδική εμπειρία επί ζητημάτων που αφορούν σε πλαίσια επιχορήγησης και καθεστώτα παροχής οικονομικών ενισχύσεων, όπως ειδικότερα σε σχέση με τις χορηγούμενες ενισχύσεις επί τη βάσει του Επενδυτικού Νόμου. Οι κανόνες και διαδικασίες, προκειμένου το σύνολο των δαπανών για μια ιδιωτική επένδυση, να καταστούν επιλέξιμες παραμένουν ιδιαίτερα πολύπλοκες. Παρέχουμε απαράμιλλη νομική καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της λήψης μιας επιχορήγησης, διεξάγοντας έγκαιρα τον απαραίτητο νομικό έλεγχο και υποστηρίζοντας σε όλα τα ζητήματα που τυχόν ανακύπτουν έως και την ολοκλήρωση ενός ιδιωτικού έργου, ώστε να εξασφαλιστεί η επιλεξιμότητα των επενδυτικών σχεδίων των πελατών μας.

Προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης για τις στρατηγικής σημασίας επενδύσεις ψηφίστηκε πρόσφατα ο νόμος «Επιτάχυνση και διαφάνεια υλοποίησης Στρατηγικών Επενδύσεων», γνωστός ως Fast Track. Ο νόμος Fast Track είναι ένας σημαντικός μηχανισμός για την προώθηση στρατηγικών επενδύσεων. Η βαθιά γνώση μας επί των επικρατουσών εμπορικών συνθηκών και η «άκρως διεισδυτική» αντίληψη περί της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης μπορεί να αποτελέσουν προστιθέμενες αξίες καίριας σημασίας προς τους εντολείς μας ως προς την εφαρμογή των επενδυτικών κανόνων και των διαδικασιών του νόμου Fast Track για την υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]