Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Φορολογικό Δίκαιο

Ο σωστός φορολογικός σχεδιασμός, ώστε σε απόλυτη συμμόρφωση με τη φορολογική νομοθεσία να επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή έκθεση στο φόρο, είναι μια άκρως σημαντική έγνοια προς αντιμετώπιση καθ΄ όλα τα στάδια του κύκλου ζωής μιας επιχείρησης. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, λόγω της εκ βάθρων αναμόρφωσης του ρυθμιστικού πλαισίου του φορολογικού συστήματος και της εντατικοποίησης του ρόλου των φορολογικών αρχών κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους, τα ζητήματα ορθής φορολογικής οργάνωσης και συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανόνες έχουν καταστεί ακόμη πιο κρίσιμα.

Οι υπηρεσίες μας ειδικότερα περιλαμβάνουν:

·  παροχή συμβουλών και καθοδήγηση επί φορολογικών ζητημάτων στο πλαίσιο υλοποίησης εταιρικών και εμπορικών συναλλαγών,

· υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού και φορολογικής διάρθρωσης οικονομικών φορέων,

· επίλυση φορολογικών διαφορών, είτε μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών διοικητικής επίλυσης, είτε μέσω της δικαστικής οδού.

Η δικηγορική εταιρεία μας επικουρείται από φοροτεχνικούς με μεγάλη πρακτική εμπειρία και αξιοσημείωτη γνώση του τρόπου λειτουργίας των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών.
Προσφάτως, μεταξύ του πλήθους των νομοθετικών και κανονιστικών μεταρρυθμίσεων του φορολογικού πλαισίου, έχουν εισαχθεί και μέτρα που αποβλέπουν στην επιτάχυνση της επίλυσης φορολογικών διαφορών. Η «Υπηρεσία Εσωτερικής Επανεξέτασης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων» του άρθρου 70 Β' του ΚΦΕ είναι διοικητικό όργανο ενδεδυμένο με την εξουσία να ακυρώνει ή να τροποποιεί διοικητικές πράξεις των φορολογικών αρχών, με τις οποίες αποφασίζεται η επιβολή φόρων ή προστίμων. Ο χρόνος διοικητικής επίλυσης των φορολογικών διαφορών είναι πολύ πιο συντετμημένος σε σχέση με τον αντίστοιχο απαιτούμενο για την εκδίκαση αυτών ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων χρόνο.

Σημειώνεται ότι για τις πράξεις των φορολογικών αρχών που εκδίδονται από 01.8.2013 προαπαιτούμενο για τη δικαστική προσβολή αυτών είναι η πρότερη υποβολή ενδικοφανούς προσφυγής ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 70Β'.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]