Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η πρακτική επίδραση του Δικαίου Εσωτερικής Αγοράς και του Ρυθμιστικού Δικαίου είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι εφαρμόζεται στο σύνολο του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, ήτοι σε τριάντα χώρες της Ευρώπης, και αποτελεί το βασικό πυλώνα της εθνικής έννομης τάξης σε πλείστους δικαιικούς τομείς.

Δίκαιο Εσωτερικής Αγοράς

Συμβουλεύουμε και χειριζόμαστε διαδικασίες επί παραβάσει (καταγγελίες) ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που σχετίζονται με:

· την ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων,

· την ελεύθερη κυκλοφορία των υπηρεσιών,

· την ελευθερία εγκαταστάσεως και

· την ελεύθερη κυκλοφορία των κεφαλαίων.

Προσφέρουμε, επίσης, εξειδικευμένες υπηρεσίες σε σχέση με την πρακτική εφαρμογή της Οδηγίας για τις Υπηρεσίες (123/2006/ΕΚ). Λόγω της υπερρύθμισης, η οποία απαντάται στους περισσότερους τομείς της οικονομίας, πολλές διοικητικές απαιτήσεις εν ισχύι θέτουν σοβαρά εμπόδια και στερούν από τους επιτηδευματίες, τις επιχειρήσεις, αλλά και τους καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει μια πραγματική εσωτερική αγορά μεταξύ των Κρατών Μελών της ΕΕ.

Οι απαιτήσεις αυτές, που συχνά περιορίζουν ουσιωδώς την ελεύθερη κυκλοφορία των υπηρεσιών για τους παρόχους υπηρεσιών της ΕΕ και την ελευθερία εγκατάστασης, μπορεί να αποδειχθεί ότι δε συμβιβάζονται με τους οικείους κανόνες του Δικαίου Εσωτερικής Αγοράς. Είμαστε σε θέση να συνδράμουμε αποτελεσματικά τους πελάτες μας, προκειμένου να ξεπεραστούν τα παραπάνω εμπόδια και να επωφεληθούν πλήρως από τις θεμελιώδεις ελευθερίες που εγγυάται η Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ρυθμιστικό Δίκαιο

Παρέχουμε επίσης εξειδικευμένες νομικές συμβουλές επί ζητημάτων που άπτονται διαφόρων τομέων του ρυθμιστικού/κανονιστικού δικαίου της ΕΕ, όπως σε σχέση με το περιβάλλον, την προστασία των καταναλωτών, την προστασία των δεδομένων, την ασφάλεια των προϊόντων, τα τεχνικά πρότυπα και τη σήμανση CE, τα τρόφιμα, τα γεωργικά και τα χημικά προϊόντα.

Home Εξειδίκευση Τομείς Δικαίου Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]