Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Επίλυση Διαφορών

Η δικηγορική εταιρεία μας αναλαμβάνει την επίλυση διαφορών σε όλους τους τύπους των εθνικών πολιτικών και διοικητικών δικαστηρίων, καθώς και ενώπιον των ενωσιακών ή και διεθνών δικαστηρίων, όπως επίσης και ενώπιον διαιτητικών οργάνων.

Η προσέγγισή μας είναι να διαμορφώσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική για κάθε υπόθεση, αποσκοπώντας στην επίλυση των διαφορών με την ελάχιστη διατάραξη των συμφερόντων των εντολέων μας.

Στο πλαίσιο αυτό αξιολογούμε τους συναφείς κινδύνους, τις πιθανές δικαστικές εμπλοκές καθώς και τη δυνατότητα επίτευξης μιας συμβιβαστικής-εξώδικης επίλυσης. Ωστόσο, στην περίπτωση όπου η δικαστική διένεξη καθίσταται αναπόφευκτη υιοθετούμε μια διεκδικητική στάση, κάνοντας συχνά χρήση των προβλεπόμενων διαδικασιών προσωρινών μέτρων.

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]