Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Δίκαιο Εταιρειών και Επιχειρήσεων

Η δικηγορική εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των εταιρικών υποθέσεων. Η εμπειρία μας εκτείνεται από θέματα εταιρικής διακυβέρνησης που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των εταιρειών έως και σε πολύπλοκες διασυνοριακές συναλλαγές.

Συμβουλεύουμε σε ζητήματα που σχετίζονται με τον εταιρικό σχηματισμό, συγχωνεύσεις και εξαγορές υφιστάμενων εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε περιπτώσεις αναδιαρθρώσεων εταιρικών φορέων. Οι υπηρεσίες μας ειδικότερα περιλαμβάνουν:

· νομική καθοδήγηση για την επιλογή του πλέον ενδεδειγμένου εταιρικού οχήματος για την εγκαθίδρυση επιχειρήσεων και των υποκαταστημάτων τους, καθώς και θυγατρικών εταιρειών ή γραφείων εκπροσώπησης ξένων εταιρειών

· νομικό έλεγχο κατά τις περιπτώσεις συγχωνεύσεων ή εξαγορών σε σχέση με τη νομική μορφή της εταιρείας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ακινήτων της εταιρείας, με ζητήματα αδειοδοτήσεων, φορολογικής διάρθρωσης, εταιρικής συμμόρφωσης και θέματα του εργασιακού καθεστώτος του απασχολούμενου προσωπικού. Προς τον σκοπό της μέγιστης διασφάλισης των συναλλαγών επ' ωφελεία των πελατών μας έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη εμπειρία στον εντοπισμό «συγκαλυμμένων» νομικών βαρών και δεσμεύσεων που συνδέονται με τα ανωτέρω

· τη σύνταξη μνημονίων συνεργασίας, συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών και καταστατικών

· την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών όσον αφορά ζητήματα αναδιάρθρωσης, εκκαθάρισης και πτώχευσης.

Η παροχή προληπτικών υπηρεσιών είναι κρίσιμη για την επιτυχή εξελικτική πορεία οποιασδήποτε επιχείρησης. Προσδίδουμε μεγάλη σημασία στη διασφάλιση, κατά τον πλέον συγκροτημένο τρόπο, των συμφερόντων των πελατών μας, πριν από τη σύναψη μιας συμφωνίας. Η εμπορική μας πρακτική μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή και απρόσκοπτη επίτευξη των στόχων των εντολέων μας, μειώνοντας τοιουτοτρόπως τις πιθανότητες μιας δικαστικής εμπλοκής, η οποία, λαμβάνοντας υπόψη το ρυθμό της απονομής δικαιοσύνης και των τυχόν δικαστικών εμποδίων, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επαχθής. Έχουμε σχηματίσει σημαντική εμπειρία σε ένα ευρύ πεδίο εμπορικών θεμάτων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ειδικότερα, παρέχουμε νομική υποστήριξη επί:

· συμφωνιών αγοραπωλησιών και παροχής υπηρεσιών

· συμβάσεων αντιπροσωπείας και συμβάσεων διανομής

· συμβάσεων δικαιόχρησης (franchising), χορήγησης αδειών, χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) και εξωτερικής ανάθεσης (outsourcing)

· συμφωνιών επί θεμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας αναφορικά με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα και βιομηχανικά σχέδια και

· εν γένει επί ζητημάτων συμμόρφωσης και εφαρμογής συμβατικών όρων και συμφωνιών.

Home Εξειδίκευση Τομείς Δικαίου Δίκαιο Εταιρειών και Επιχειρήσεων

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]