Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Η δικηγορική εταιρεία "ΜΙΧΑΗΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" αποτελεί γραφείο επίλεκτων νομικών υπηρεσιών, το οποίο υποστηρίζει κυρίως εταιρικούς πελάτες, ημεδαπούς και διεθνείς, καθώς και οργανισμούς. Έχει ως αποστολή την παροχή νομικής υποστήριξης υψηλής ποιοτικής στάθμης, με έμφαση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας εξειδίκευση, βαθιά επίγνωση των επικρατουσών εμπορικών πρακτικών, διεθνή προσανατολισμό καθώς και ευρωπαϊκή τεχνογνωσία.

Επιβολή δημοσιονομικών διορθώσεων και ανάκτηση ενισχύσεων κατά την υλοποίηση έργων ΕΣΠΑ

Οι αποφάσεις επιβολής δημοσιονομικών διορθώσεων που εμπεριέχουν εντολή ανάκτησης ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων μπορεί να έχουν ως συνέπεια την άμεση κίνηση διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξής τους. Στην περίπτωση αυτή, η προσφυγή σε εξειδικευμένη νομική υποστήριξη, για την επιτυχή αντιμετώπιση και ακύρωση των μέτρων αυτών, είναι κρίσιμης σημασίας.

Η δικηγορική μας εταιρεία αναλαμβάνει την υποστήριξη και εκπροσώπηση των φορέων ή νομικών προσώπων σε διοικητικό και δικαστικό επίπεδο και ειδικότερα τη σύνταξη τεκμηριωμένων απαντήσεων επί των πορισμάτων ελέγχου (Έκθεσης προσωρινών αποτελεσμάτων ελέγχου), την κατάρτιση υπομνημάτων Αντιρρήσεων ή και τη δικαστική προσβολή των σχετικών πράξεων ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου ή των διοικητικών δικαστηρίων.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: [email protected]